Dezvoltare si integrare Sisteme IT

Partenerul tau pentru modernizarea si automatizarea afacerii tale

Despre noi

Compania noastră profită de tehnologiile emergente pentru a oferi soluții de ultimă generație care garantează succesul în evoluția sa, prin utilizarea capacităților oferite de tehnologii bazate pe soluții hardware și software. De asemenea, domină tehnologiile mai convenționale: Web, Client-Server și Gazdă.

Serviciile noastre includ proiecte și asistență tehnică în dezvoltare, servere și securitate IT; asistență tehnică și gestionarea infrastructurii IT; proiecte și integrare de soluții în medii de colaborare, telefonie IP, management de documente, educație, management de conținut, mobilitate soluții, business intelligence, baze de date etc.

Compania noastră simplifică evoluțiile digitale prin strategii eficiente și excelență în execuție. Colaborăm cu lideri de afaceri și tehnologie care execută strategii operaționale în efortul de a obține rezultatele dorite.

CONIC DESIGN este alimentat de cunoștințe, cercetare și perspective prin care le permite clienților să treacă la o întreprindere digitală prin utilizarea de paradigme Cloud, Analytics, Digital, Infrastructură și Securitate.

Suntem mândri să lucram cu companii din Fortune 1000 și organizațiile emergente din multe industrii la nivel local și global.

Echipa

Echipa Conic Design intelege bine procesele de business, vorbim pe limba contabililor, economistilor si inginerilor si stim sa transformam nevoile clientilor in cerinte si functionalitati ale sistemului informatic. Livram aplicatii software personalizate, la cheie, asiguram rezolvarea tuturor cerintelor clientilor cuprinse in obiectivele proiectului de implementare.

Cu o echipa dedicata de suport, oferim asistenta tehnica online, prin portal, telefonic si la fata locului, asigurand update-uri, dezvoltari customizate si raspunsuri prompte la sesizarile si problemele clientilor aparute in utilizarea solutiilor informatice.

Image Description

Avantaje

Adaptare la nevoile tale

Fiecare afacere are cerinte diferite si fluxuri proprii cu care personalul este deja obisnuit. O aplicatie personalizata va fi construita sa urmeze aceste fluxuri, in timp ce o aplicatie la cheie va impune propriul sau mod de lucru astfel ca organizatia este fortata sa-si schimbe propriul mod de operare dupa cum cere aplicatia. Stie cineva care sunt costurile acestei schimbari sau cat va dura pana cand personalul se va obisnui cu noile fluxuri?

Integrare transparenta

Aplicatia personalizata este construita de la inceput cu obiectivul de a se integra cu restul aplicatiilor folosite in cadrul organizatiei tale, in timp ce o aplicatie la cheie se poate dovedi ulterior achizitiei ca nu este compatibila cu unele aplicatii existente. Astfel, apar costuri suplimentare si in general neprevazute de re-integrare sau chiar de inlocuire

Securitate

In ziua de azi nu mai este un secret faptul ca multor organizatii li se sustrag date importante ca urmare a unor atacuri cibernetice ce vizeaza vicii ascunse din aplicatii la cheie utilizate pe scara larga. In cazul aplicatiilor personalizate, acest risc este aproape inexistent pentru ca hackerii nu au de unde sa studieze codul sursa in cautarea breselor de securitate

Suport continuu

La o aplicatie personalizata ai oricand la dispozitie echipa de dezvoltatori care pot sa modifice / adauge anumite functionalitati (de ex. cerinte legislative sau schimbari ale fluxurilor interne), in timp ce in cazul unei aplicatii la cheie trebuie sa astepti actualizarile periodice care pot sa intarzie sau sa nu vina niciodata

Servicii

Dezvoltare software

Fie ca vorbim despre CRM, ERP, BI, facturare, gestiunea stocurilor, gestiunea activitatilor de service sau emiterea politelor de asigurare, aplicatiile noastre sunt proiectate sa-ti usureze munca, sa lucreze pentru tine, oriunde, oricat. Nu-si iau concediu si nu cer bonus pentru orele suplimentare.

Aplicatii mobile

Conic Design are experiență vastă în furnizarea de servicii de dezvoltare de aplicații pentru platformele de Android si iOS pe mai multe verticale ale industriei precum asigurari, educație, produse alimentare, nutritive, divertisment, petshop, etc.

Creare site-uri

Realizăm website-uri de prezentare și magazine online care vorbesc pe limba clienților tăi. Echipa Conic Design iti va duce business-ul in atentia lumii digitale, printr-un design ingenios si de impact, care contribuie la crearea si mentinerea pe termen lung a relatiei cu clientii

Optimizarea proceselor repetitive

Impreuna putem gasii o solutie moderna de a optimiza sau automatiza procesele repetitive pe care angajatii tai le fac. In felul acesta ei isi vor putea indrepta atentia catre lucrurile care conteaza cu adevarat pentru afacerea ta

Mentenanta si Suport

Lansarea unei aplicatii mobile sau a unui soft nu este ultim pas in atingerea succesului pentru afacerea ta. Aplicatiile sau software-urile necesita servicii periodice de intretinere. Astfel, te asiguri ca aplicatia este in permanenta actualizata si se preteaza cerintelor clientilor.

Aveti intrebari despre serviciile noastre?

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Aboneaza-te la newsletter-ul pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri si oferte!

GDPR

Contact

1 Piata Presei Libere
C1 Clădire, Etajul 2
sector 1, București
E-mail: contact@conicdesign.ro
Deschideți în google maps