Securitate

Securitate

Securitatea se defineste ca fiind gradul de rezistenta la o posibila situatie periculoasa. Se aplica persoanelor, proprietatilor, comunitatilor, organizatiilor sau tarilor. Experienta noastra in domeniul securitatii electronice e dovedita in cadrul multor proiecte in care oferim clientilor nostri noi viziuni despre propria lor securitate..

Control Acces

Sistemele de control acces reprezinta prima bariera fizica impotriva accesului neautorizat in cladiri sau perimetre protejate.

Ofera primul si cel mai important filtru de securitate, verificand identitatea persoanei si utilizand diverse tehnologii de autentificare: proximitate, contact, sau tehnologii biometrice, ca solutii separate sau integrate in sisteme de securitate complexe.

Pentru mai multe detalii privind PASSCHIP vă rugăm să vizitați PASSCHIP.com

Ai o intrebare despre PASSCHIP Controller si Control Acces?
Image Description

Supraveghere Video

Sistemele de supraveghere video sunt din ce in ce mai sofisticate in ultimii ani, putem oferi sisteme de supraveghere video de la cele analogice la cele foarte complexe ce utilizeaza tehnologia IP.

Ai o intrebare despre soluțiile noastre de supraveghere video?
Image Description

Detectia efractiei

Detectia efractiei se poate realiza utilizand diferite tehnologii, conform particularitatilor aplicatiei. Compania noastra ofera intrega gama de tehnologii de detectie, precum detectia in infrarosu, detectia cu microunde, cabluri senzitive, detectia video, detectia radar, etc.

Ai o intrebare despre solutiile noastre pentru detectia efractiei?
Image Description

Sisteme de scanare cu raze X

Putem oferi tehnologii avansate de scanare cu raze X: scanarea vehiculelor si a containerelor, detectia lichidelor si a metalelor, detectia urmelor de substante narcotice, scanare corporala. Va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Ai o intrebare despre sistemele de scanare cu raze x?
Image Description

Got a question?

Message here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Aboneaza-te la newsletter-ul pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri si oferte!

GDPR

Contact

1 Piata Presei Libere
C1 Clădire, Etajul 2
sector 1, București
E-mail: contact@conicdesign.ro
Deschideți în google maps