Image Description
Image Description

Misiunea noastra este sa proiectam , sa dezvoltam si sa livram tehnologie avansata in scopul imbunatatirii activitatilor clientilor nostri.

Contactaţi-ne

Solutia de pontaj PASSCHIP

Pontaj

Pontajul de la PASSCHIP este platforma noastra de pontaj. Aceasta poate fi integrata cu orice sistem pre-existent de control access.
Pe langa generarea de rapoarte si fise de pontaj, platforma ofera functionalitate de management al angajatilor, distribuirea pe grupuri si subgrupuri si un sistemsimplu si flexibil de permisiuni pentru manageri.

Modern

Platforma este accesata printr-o interfata web moderna si usor de folosit

Flexibil

Putem adauga sau scoate functionalitati in functie de nevoile clientilor

Usor de integrat

Sistemul de pontaj functioneaza cu orice sistem de access deja instalat

In conformitate cu legea

Fisele de pontaj generate se conforma articolului 119 din codul muncii .

Serviciile Noastre

Cu ce ne ocupam

Oferim clientilor nostri cele mai bune produse si servicii, inclusiv suport post-vanzare, scolarizari si documentatie specifica.

Siguranță

Siguranta poate fi definita ca fiind controlul pericolelor in scopul obtinerii unui nivel acceptabil de risc. Starea de siguranta este aceea in care suntem protejati de evenimente posibil periculoase sau protejati impotriva pierderilor; starea de siguranta se refera la protectia persoanelor si protectia bunurilor.

Automatizari

Automatizarile cladirilor reprezinta retele de dispozitive electronice destinate monitorizarii si controlului instalatiilor mecanice, securitatii, sigurantei, iluminatului, umiditatii si sistemelor de ventilatie.

Securitate

Securitatea se defineste ca fiind gradul de rezistenta la o posibila situatie periculoasa. Se aplica persoanelor, proprietatilor, comunitatilor, organizatiilor sau tarilor. Experienta noastra in domeniul securitatii electronice e dovedita in cadrul multor proiecte in care oferim clientilor nostri noi viziuni despre propria lor securitate.

Comunicare

Sisteme de comunicare reprezintă o parte foarte importantă din afacerile și viețile noastre. Utilizand experienta noastra in instalarea sistemelor de comunicatii, putem oferi clientilor nostri sisteme separate sau integrate ca si componente ale sistemelor de securitate, siguranta sau automatizari.

Procesul Nostru

Inca de la infiintarea companiei CONIC DESIGN in anul 2006, fondatorii sai au construit o companie dedicata solutiilor de securitate, siguranta si automatizari, oferind clientilor sai suport in toate fazele derularii proiectelor. Misiunea noastra este sa proiectam, sa dezvoltam si sa livram tehnologie avansata in scopul imbunatatirii activitatilor clientilor nostri.

Contactaţi-ne

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Aboneaza-te la newsletter-ul pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri si oferte!

Map Data
Map data ©2017 Google
Map DataMap data ©2017 Google
Map data ©2017 Google
Map
Satellite
2 km 
Deschideți în google maps

Contact

1 Piata Presei Libere
C1 Clădire, Etajul 2
sector 1, București
Numărul De Telefon: 004 0754039626
E-mail: office@conicdesign.ro